Володимир Йосипович Лажнік - Бондар, Лариса Петрівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Висвітлено життєвий і творчий шлях кандидата географічних наук, доцента Володимира Йосиповича Лажніка. Друковані праці подано станом на 1 жовтня 2009 р. Зібрана й упорядкована в покажчику інформація допоможе краще пізнати, зрозуміти цю визначну та багатогранну людину, надихне на нові здобутки й роздуми. Бібліографічні описи документів подано в хронологічному порядку, а в межах кожного року – в алфавітному порядку. Опис видань викладено згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 “Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Покажчик підготовлено з нагоди 60-річчя вченого. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: Лажник В. Й.; бібліографічні видання; 91.9:26.8д; 016:91(092)