Раїса Петрівна Федоренко - Сидорук, Інна Петрівна; Мушкевич, Мирослава Іванівна (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека, Ф-т психол., Каф. мед. психол. та психодіагностики, 2013)
Висвітлено життєвий і творчий шлях кандидата психологічних наук, члена Міжнародної асоціації сімейних терапевтів та Товариства психологів України, доцента кафедри медичної психології та психодіагностики Раїси Петрівни Федоренко. Покажчик уміщує біографічний нарис, творчий доробок. Крім того, подано бібліографічний опис окремих наукових праць та статей у продовжуваних, періодичних виданнях, які розкривають аспекти діяльності вченого протягом 1994-2013 рр. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: Федоренко Р. П.; бібліографічні видання; 72(4УКР-4ВОЛ)я1