Стратегічні комунікації ЄС: протидія деструктивним впливам - Карпчук, Наталія Петрівна; Юськів, Богдан Миколайови; Шуляк, Антоніна Миколаївна; Федонюк, Сергій Валентинович; Шуляк, Назарій Олександрович (Вежа-Друк, 2023)
У моногафії досліджено стратегічні комунікації Європейського Союзу, які є інструментом боротьби з деструктивними інформаційними впливами. Зокрема, проаналізовано інформаційний та безпековий виміри стратегічних комунікацій. Видання буде корисним студентам, аспірантам, викладачам вищих навчальних закладів, науковцям із міжнародних відносин і соціальних комунікацій, дослідникам комунікаційної діяльності ЄС й усім, хто цікавиться стратегічними комунікаціями.
Keywords: стратегічні комунікації; європейські цінності; медіаграмотність; публічна дипломатія; ЄС; НАТО; Східне партнерство; безпекова політика ЄС; оперативні групи стратегічних комунікацій; кібербезпека; цивільний захист; гуманітарна допомога; миротворча діяльність; 355.451(061.1ЄС)