Проблеми оцінки екологічної безпеки в Україні - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M.; Ліщук, Сергій; Lishchuk, Serhii (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Реалізація стратегії сталого розвитку в Україні не може розглядатися без урахування екологічної складової у системі національної безпеки. На жаль, єдиного підходу до комплексної оцінки стану екологічної безпеки в Україні не існує.
Keywords: екологічна безпека; оцінка екологічної безпеки; індикатори екологічної безпеки