Музикознавство як складова гуманітарних наук - Шурдак, Марія Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Музикознавство у співіснуванні з гуманітарними науками розширює наше розуміння тої чи іншої епохи, творчості композитора, конкретного музичного твору. Музикознавство у поєднанні з гуманітарними науками дає вихід досліднику на рівень філософського та культурного осмислення, співставлення минулого і майбутнього, розуміння музичного мислення у різні епохи, відмінності стилів, країн.
Keywords: Музикознавство як одна з гуманітарних наук; музикознавство; музикознавці; гуманітарні науки; літературознавство; філософія; психологія; естетика; 78.01