Клопи (ряд Hemiptera) - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlin, Kateryna B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання вміщує методичні вказівки щодо вивчення клопів під час проведення навчальної комплексної (зоолого-ботанічної) практики. У інформаційному матеріалі розглянуто особливості зовнішньої будови напівтвердокрилих, наведені рекомендації щодо збору матеріалу, його збереження, обробки і визначення. Крім того, методичні рекомендації містять ілюстровані таблиці для визначення родин клопів, а також список видів напівтвердокрилих, що трапляються в межах західноукраїнського Полісся. Наприкінці видання подано список рекомендованої літератури.
Keywords: клопи; Hemiptera; true bugs