Управління процесами ухвалення управлінських рішень на підприємстві - Терпіль, Діана Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретичні та методологічні основи управління процесами ухвалення управлінських рішень на підприємстві. Охарактеризовано сутність, класифікацію та етапи ухвалення рішень. Визначено фактори, принципи та функції для ухвалення управлінських рішень Досліджено та розглянуто особливості організації цього процесу на підприємстві. Розглянуто теоретико-методичні підходи до оцінювання ефективності управління процесами ухвалення рішень та представлено практичні поради щодо їх поліпшення.
Keywords: управлінські рішення; процес ухвалення рішень; ефективність управління; підприємство; управлінський аналіз; методи ухвалення рішень