Соціальне здоров’я підлітків та його діагностика - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті розкривається сутність поняття “соціальне здоров’я” та результати діагностики його сформованості у підлітків.