Аналіз надходжень до спеціального фонду держбюджету за результатами наукової діяльності ЗВО - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Поліський національний університет, 2022)
Проаналізовано за допомогою ABC-аналізу надходження до спеціального фонду держбюджету за результатами наукової діяльності ЗВО в 2019 р.
Keywords: спеціальний фонд; держбюджет; надходження; наукова діяльність; ЗВО; ABC-аналіз