Вікова фізіологія з основами гігієни - Дмитроца, Олена Романівна; Коржик, Ольга Василівна; Білецька, Ольга Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Украхнки, 2022)
У навчальному посібнику «Вікова фізіологія з основами гігієни» зібрані теоретичні та практичні завдання з вікової фізіології з основ шкільної гігієни: тестові завдання різної складності та ситуативні задачі (кейси). Задачник-посібник призначений для оцінки знань студентів з навчальної дисципліни «Вікова фізіологія з основами гігієни» та дозволяє оцінити сформовані компетентності за рівнями знати, вміти, навички. Навчальний посібник може бути використаний для самостійної поза аудиторної роботи студентів ЗВО спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями).
Keywords: вікова фізіологія; основи гігієни; шкільна гігієна; 612.66(075.4)+613(075.4)