Реалізація ігрового методу в навчанні дітей дошкільного віку основних умінь і навичок - Вольчинська, Н.; Volchynska, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено вплив рухливих ігор на фізичний стан дітей 5–6 років та їх фізичний розвиток. Застосування рухливих ігор під час занять із фізичної культури й на прогулянках за розробленою методикою їх проведення та оптимальним дозуванням фізичних навантажень сприяє також зміцненню м’язового корсета дітей. The influence of mobile games on 5–6 year children health condition and physical development is reflected in the article. The use of mobile games during physical education classes and walks established methodology for their optimal use to strengthen children's muscular corset.
The Implementation of the Game Method in Teaching Preschool Children Basic Abilities and Skills.
Keywords: рухливі ігри; дошкільники; фізичне виховання; фізичний стан; mobile games; preschool children; physical education; health condition