Словник термінів з освітнього компонента «Інформаційні технології в соціальній роботі» - Сушик, Наталія Степанівна (Вежа-Друк, 2023)
Словник термінів з освітнього компонента «Інформаційні технології в соціальній роботі» розроблено з метою розвитку, формування інформаційної компетентності бакалаврів з соціальної роботи та соціального забезпечення. Рекомендовано здобувачам освіти першого, другого курсу підготовки бакалавра, галузі знань 23 «Соціальна робота», спеціальності 231 «Соціальна робота», за освітньо-професійною програмою «Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота», спеціальності 232 «Соціальне забезпечення», за освітньо-професійною програмою «Соціальне забезпечення».
Keywords: інформаційні технології; соціальна робота; 364:004.9(038)