Техніки психодрами в психокорекційній роботі - Вічалковська, Наталія Калинівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Психодрама — це терапевтичний груповий процес, у якому використовується інструмент драматургійної імпровізації для діагностики і корекції особистості. Психодрама є таким видом драматургійного мистецтва, котрий відображає актуальні проблеми клієнта, а не створює уявних сценічних образів. У психодрамі штучний характер традиційного театру замінюється спонтанною поведінкою її учасників.
Keywords: арт-терапевтична реабілітація; експериментально-психологічний театр; психотерапевтична ерудиція; терапевтичний потенціал; зображувальне мистецтво