Прихильність до профілактики вживання алкоголю та паління як фактору ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання - Міщанчук, В.С.; Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Виявлено низьку обізнаність та прихильність пацієнтів що до профілактики тютюнопаління та вживання алкоголю. Лише 11,04 % пацієнтів зазначили що відмовились від куріння та 10,7 % пацієнтів зазначили що зменшили вживання алкоголю з метою профілактики серцевих захворювань.
Keywords: Прихильність; інфаркт міокарда; алкоголь; тютюнопаління