Психологічна підготовка правоохоронців - Карпінська, Наталія Володимирівна; Грачук, Вадим Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Психологічна підготовка правоохоронців» рекомендовані для студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність» кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Розглядаються основні теоретичні та практичні проблеми психологічної підготовки правоохоронців. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, завдання для самостійної роботи, систему оцінювання, а також, перелік навчально-методичної літератури.
Keywords: особистість; психічний стан; стрес-фактори; конфлікт; ефективна комунікація; 351.74-057.36:159.9(072)