Характеристика елементів туристичної інфраструктури Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Забокрицька, Мирослава Романівна; Yerko, Iryna V.; Zabokrytska, Myroslava R. (My University, 2013)
Розглянуто територіальні особливості туристичної інфраструктури у межах Волинської області. Описано готельну, ресторанну та культурно-дозвіллєву туристичну інфраструктуру та охарактеризовану їхню часову динаміку. Запропоновано структуру програми дій для сприяння розвитку туризму у Волинській області.
Keywords: Волинська область; туристична інфраструктура; готельне та ресторанне господарство; екологічний туризм