Написання кваліфікаційної роботи - Кульчицька, Анна Валеріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Силабус з написання кваліфікаційної роботи створений на відповідно до пункту 15 статті 32 Закону України «Про вищу освіту» (№ 725-К від 18.06.2020), Положення про організацію освітнього процесу на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях у Волинському національному університеті імені Лесі Українки» (від 29.06.22 р)., а також Положення про випускні кваліфікаційні роботи (від 29.06.22 р).Силабус призначений для студентів-магістрантів спеціальності 053 «Психологія», що виконують кваліфікаційну роботу на здобуття освітнього ступеня магістра та викладачів, які здійснюють керівництво такими здобувачами.
Keywords: кваліфікаційна робота; наукове дослідження; процедура захисту; структура роботи