Психологічна експертиза - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Бібліографічні матеріали висвітлюють дослідження та аналіз закономірностей прояву і розвитку психіки людини, а також групової взаємодії в умовах експертної оцінки діяльності, представляють основні теоретичні підходи, концепції проведення експертної роботи. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологічна експертиза» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра практичної та клінічної психології).
Keywords: бібліографічні видання; Особливості проведення експертної роботи; Робота психолога в складі експертних комісій; 159.9(01)