Декоративно-прикладне мистецтво: методичні рекомендації до виконання курсових робіт - Каленюк, Ольга Миколаївна; Вахрамєєва, Галина Іванівна; Kaleniuk, Olha M.; Vakhramieieva, Halyna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації містять основні вимоги щодо підготовки, написання і оформлення курсових робіт з дисципліни «Декоративно-прикладне мистецтво» відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу у вищому навчальному закладі. Зразки окремих компонентів курсової роботи представлені у додатках. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», напряму підготовки 6.020205 «Образотворче мистецтво».
Keywords: декоративно-прикладне мистецтво; вимоги; теоретична робота; творча робота