Каталог видань з бібліотеки проф. В. Й. Горбайчука у фонді бібліотеки Волинського національного університету ім. Лесі Українки - Дейнека, Людмила Панасівна; Харкевич, Юрій Іліодорович; Коренков, Микола Євгенович (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Мат. ф-т, Бібліотека, 2013)
У каталозі представлені видання з колекції проф. В. Й. Горбайчука, які були подаровані бібліотеці Волинського національного університету ім. Лесі Українки дружиною вченого О. П. Горбайчук. Література присвячена, в основному, галузям математичного напряму. Бібліотека проф. В. Й. Горбайчука охоплює навчальні посібники, підручники, монографії, довідкові видання. Каталог допомагатиме студентам, аспірантам, викладачам відповідних дисциплін, науковцям орієнтуватись у фонді для ефективного використання видань.
Keywords: колекція Горбайчука В.Є.; бібліографічні видання; 22я1