Історія фізичної культури - Іщук, Олена Анатоліївна; Карабанова, Надія Семенівна; Томащук, Олена Григорівна; Іванюк, Ольга Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Тематика методичної розробки охоплює весь курс освітнього компонента «Історія фізичної культури» відповідно до чинного силабусу та містить повний набір матеріалів, потрібних для організації аудиторної та самостійної роботи здобувачів освіти. У методичній розробці висвітлено зміст основних розділів історії фізичної культури, особливості розвитку фізичної культури в кожній соціально-економічній формації – від виникнення суспільства до сьогодення.
Методична розробка рекомендована для студентів та викладачів галузі фізичної культури і спорту закладів вищої освіти.
Keywords: Історія; фізична культура; історичний розвиток; культура; суспільство; 796(091)(072); І-98