Регіональна економічна та соціальна географія - Краснопольська, Надія Володимирівна; Krasnopolska, Nadiia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни „Регіональна економічна та соціальна географія”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр галузі знань 0401 Природничі науки, напряму “Географія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є соціально-економічна характеристика окремих країн та регіонів світу.
Keywords: регіональна економічна та соціальна географія; субрегіони; країни; структура