Теорія ймовірностей : збірник завдань для самостійної роботи - Хомяк, Марія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить типові завдання з теорії ймовірностей. Кожна задача представлена у 20 варіантах. Рекомендовано здобувачам освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Інформатика) та 122 Комп'ютерні науки першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: 519.21(076)