Особливості психологічного консультування підлітків із девіантною поведінкою: діагностика та профілактика - Магдисюк, Людмила Іванівна; Патута, Богдана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У монографічному дослідженні аналізується особливості психо-логічного консультування підлітків із девіантною поведінкою. Значна увага зосереджується на аналізі труднощів, з якими стикається пси-холог-консультант, пропонується підбір діагностичних методик для виявлення девіантної поведінки у підлітків. Дається ґрунтовний теоретичний і практичний аналіз психоконсультативної допомоги при роботі з підлітками із девіантною поведінкою. Для практичних психологів, соціальних педагогів, викладачів ви-щих навчальних закладів, студентів, усіх, хто працює у сфері сімейної психології чи цікавиться особливостями побудови гармонійних батьківсько-дитячих взаємин.
Keywords: особливості прояву девіантної поведінки; Особливості консультування підлітків; подолання девіантної поведінки у підлітків; 159.98:316.624-053.6