Професіоналізація політичної комунікації в Україні - Сищук, Олексій А.; Syshchuk, О. А. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто новітні тенденції розвитку сучасної політичної комунікації, її характерні риси. Article examines resent tendencies in modern political communication development, key characteristics of this process.
The Professionalisation of Political Communication in Ukraine
Keywords: політична комунікація; political communication; маркетинг; marketing; політична кампанія; political campaign