Кластерний аналіз економічних об’єктів за допомогою електронної таблиці Microsoft Excel - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2005)
У статті автор робить спробу автоматизувати кластерний аналіз за допомогою електронної таблиці Microsoft Excel. Автоматизація такого аналізу є актуальною в даний час, бо сприяє прискоренню аналітичного процесу та економії робочого часу спеціалістів. In the article an author gives it a shot to automatize the cluster analysis by means the spreadsheet Microsoft Excel. Automation of such analysis is actual presently, because is instrumental in acceleration of analytical process and economy of working hours of specialists.
Cluster analysis of economic objects by help spreadsheet Microsoft Excel
Keywords: кластерний аналіз; cluster analysis; класифікація; classification; матриця; matrix