Становлення чоловічої гендерної ідентичності - Боровцова, М. С.; Borovtsova, M. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розкрито проблему гендерного розвитку чоловіка в онтогенезі в аспекті становлення його гендерної ідентичності. Поетапно розглянуто періоди дошкільного, молодшого шкільного, підліткового та юнацького віку із визначенням новоутворень, пов’язаних із гендером та ідентичністю особистості. The problem of male gender development in ontogenesis in aspect of gender identity becoming is described in the article. Gender and identity neoformations of childhood, teenage and adolescence are set out stepwise.
Male Gender Identity Becoming
Keywords: гендер; гендерна ідентичність; ідентичність; gender; gender identity; identity