Земельне право - Сокол, Марія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи з освітнього компонента «Земельне право» освітньо професійної програми «Геодезія та землеустрій» денної форми навчання, термінологічний словник, перелік питань до заліку, список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні рекомендації; земельне право; 349.41(477)