Методичні вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Карлін, Микола Іванович; Стащук, Олена Володимирівна; Борисюк, Олена Володимирівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Проць, Наталія Василівна; Теслюк, Софія Анатоліївна (My University, 2021)
Описано організацію та керівництво виробничою практикою на підприємствах. Подано програму та календарний план практики. Наведено структуру звіту з виробничої практики. Описано вимоги до його оформлення. Рекомендовано студентам другого курсу, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит».
Keywords: виробнича практика; підприємство; 336:368](072)