Деякі аспекти висвітлення мистецьких подій: фахова підготовка здобувача вищої освіти - Коцюрба, Наталія Євгеніївна; Шиманський, Петро Йосипович; Дуда, Світлана Леонідівна (My University, 2023)
В методичних рекомендаціях визначається значущість культурної діяльності музикантів, викладені методичні та практичні рекомендації щодо висвітлення мистецьких проєктів. Методичні рекомендації можуть бути використані здобувачами освіти вищих навчальних музичних закладів, музичних фахових коледжів, викладачами та концертмейстерами, організаторами концертів та мистецьких заходів.
Keywords: Висвітлення мистецьких подій; фахова підготовка здобувача вищої освіти; 7.072.2:378(072)