Визначення статусу та компетенції керівних органів і структурних підрозділів державної кримінально-виконавчої служби України з позицій кримінально-виконавчої політики - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Громадська організація «Центр правових досліджень Фурси», 2010)
З позицій кримінально-виконавчої політики проаналізовано і розкрито статус та компетенції керівних органів і структурних підрозділів Державної кримінально-виконавчої служби України. From positions of criminally executive policy status and jurisdictions of leading organs and structural subdivisions of the State criminally executive service of Ukraine is analysed and exposed.
Keywords: кримінально-виконавча політика; Державна кримінально-виконавча служба України; статус; компетенції; покарання; criminally executive policy; State criminally executive service of Ukraine; status; jurisdictions; punishments