Інвестиційний менеджмент - Ткачук, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Рекомендовано студентам V курсів денної та заочної форми навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Keywords: інвестиції; бюджет