Проектний аналіз : методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства»
Keywords: проект; аналіз; project; analysis