Синтаксичні анормативи в молодіжному мовленні (на матеріалі складнопідрядних речень) - Кузьмич, Оксана (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті систематизовано різнотипні синтаксичні анормативи у складнопідрядному елементарному та багатокомпонентному реченні, дібрані з усного й писемного мовлення студентів і старшокласників, запропоновано варіанти нормативних висловлювань.
Keywords: мовна норма; мовна помилка (анорматив); синтаксична норма; синтаксична помилка; складнопідрядне елементарне й неелементарне речення