Інформаційне суспільство : методичні рекомендації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково-дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю, словник основних термінів і список рекомендованих джерел. Для студентів спеціальності «Консолідована інформація».
Keywords: інформаційне суспільство; мережеве суспільство; суспільство знань