Вплив занять аеробікою на фізичну підготовленість дівчат 18–19 років - Калитка, Світлана; Кренделєва, Венера; Мацкевич, Нінель; Овчаренко, Тетяна; Козак, Василь; Kalytka, Svitlana; Krendelieva, Venera U.; Matskevych, Ninel; Ovcharenko, Tetiana; Kozak, Vasilii (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті досліджується питання впливу занять аеробікою на фізичну підготовленість дівчат 18–19 років в умовах навчання у ВНЗ. Установлено, що фізична підготовленість та працездатність має вірогідно вищий рівень у дівчат, які спеціалізуються зі спортивної аеробіки, порівняно з дівчатами, котрі займаються за вузівською програмою. The influence of the aerobics classes on the physical fitness of 18-19 years old girls in higher education institution is studied in the article. It is determined that physical fitness and work efficiency is much higher among the girls, who practice sports aerobics, especially the university program.
Aerobics Influence on the Physical Fitness of 18–19 Years Old Girls
Keywords: спортивна аеробіка; студентки; фізична підготовленість; фізична працездатність; sports aerobics; female students; physical fitness; physical efficiency