Фізична географія материків і океанів - Тарасюк, Ніна Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчальне видання призначене на допомогу студентам зі спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки) (освітня програма: Середня освіта. Природничі науки). Викладені рекомендації по вивченню номенклатури ( необхідного географічного мінімуму) та підготовки лабораторних робіт. Подано перелік географічних назв, необхідний для вміння орієнтуватися на карті світу при вивченні регіональних фізико-географічних проблем
Keywords: природа материків та океанів; екологічні проблеми в різних регіонах Землі; закономірності просторової диференціації географічної оболонки; 91:378.147.091.3(072)