Зовнішньоекономічна діяльність підприємства : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Зовнішньоекономічна діяльність підприємства, регулювання та обслуговування її розвитку 2. Практичні аспекти здійснення зовнішньоекономічної діяльності підприємства.
Робоча програма навчальної дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для студентів галузі знань 0306 – «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент».
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність