Сучасні комп’ютерні технології, що використовуються у сфері оздоровчого фітнесу - Кашуба, Віталій Олександрович; Дудко, Михайло Вілерійович; Мартинюк, Оксана Анатоліївна; Kashuba, Vitaliy; Dudko, Mykhaylo; Martyniuk, Oksana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розкрито актуальні питання можливості використання інформаційних технологій для підвищення ефективності занять оздоровчим фітнесом. Указано на той факт, що нині існує декілька напрямів розроблення та використання комп’ютерних програм у сфері оздоровчого фітнесу: навчальний (підготовка фахівців із фітнесу та рекреації); технічний (комп’ютерне оснащення тренажерів, фітнес-центрів); діагностичний (автоматизовані системи діагностики фізичного стану); управління й контроль (контроль фізичного стану та розвитку рухових якостей тих, хто займається); оздоровчий (основи програмування занять оздоровчої спрямованості, створення персональних фітнес-програм). The article deals with timely issues of possibility of information technology usage in order to improve the efficiency of practicing of recreational fitness. The article points to the fact that currently there are several areas of development and use of computer programs in the sphere of recreational fitness: educational (preparing of specialists in fitness and recreation); technical (computer equipment of training equipment and fitness centers); diagnostic (automated systems of physical condition analysis); management and control (control of physical condition and development of motor qualities of those who train); recreational (basics of programming focused on recreation, creation of individual fitness programs).
Modern Computer Technologies Which are Used in the Sphere of Recreational Fitness
Keywords: оздоровчий фітнес; комп’ютерні технології; здоров’я; recreational fitness; computer technology; health