Вплив депривації на формування та соціалізацію особистості підлітка - Подолець, О. О.; Podolets, O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться про вплив депривації на формування особистості підлітка. Розкрито особливості соціалізації підлітків, які зазнали впливу різних видів депривації. Deprivation influence on the teenager personality formation is observed in the article. The features of teenagers’ socialization who have been subjects to influence of various kinds deprivation were considered.
Deprivation Influence on the Teenager Personality Formation and Socialization
Keywords: депривація; формування особистості підлітка; соціалізація; deprivation; teenager personality formation; socialization