Соціально-економічна статистика - Бегун, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
В навчальному посібнику розглянуто: основні методологічні питаннями щодо організації соціально-економічної статистики, методиками розрахунку показників статистики населення, трудових ресурсів і ринку праці, національного багатства, результатів виробництва продукції та послуг, економічної ефективності та фінансових результатів підприємств; наведено завдання до практичних занять, тестові завдання для самостійної роботи, модульного та підсумкового контролю.
ВСТУП. РОЗДІЛ І. КУРС ЛЕКЦІЙ. Змістовий модуль 1. Статистичне дослідження трудового потенціалу. Тема 1. Методологічні основи організації соціально-економічної статистики
Тема 2. Статистика населення
Тема 3. Статистика трудових ресурсів
Тема 4. Статистика ринку праці
Keywords: статистика; Статистика населення; Статистика трудових ресурсів; Статистика ринку праці; Статистика національного багатства; результати виробництва продукції та послуг; Статистика показників економічної ефективності; 31:[316.47:33(07)]