Дослідження стану та особливостей трансформації ринку аутсортингових послуг в Україні - Вербівська, Людмила; Костей, Олександра (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
В умовах високонкурентного ринку компаніям важливо мати здатність гнучко та ефективно реагувати на зміни в бізнес-середовищі, і це особливо важливо для середніх і малих суб’єктів підприємництва. Однією з ключових проблем у сучасному бізнесі є необхідність досягати зростання при мінімальних інвестиціях. Саме аутсорсинг є ефективним способом вирішення цієї проблеми, оскільки передбачає передачу певних бізнес-процесів або функцій компетентним сторонам, які спеціалізуються у відповідних галузях.
Keywords: аутсорсинг; центри аутсорсингової діяльності; трансформація ринку аутсортингових послуг; 658.512.3:339.13