Олексій Баранович (1897–1961) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію про відомого українського історика-славіста, педагога, громадського діяча, дослідника історії Волині О. Барановича. До посібника увійшли відомості про науковий доробок вченого, статті із продовжуваних, неперіодичних та періодичних видань, електронні ресурси про життєвий та творчий шлях історика.
Keywords: Баранович Олексій; дослідники Волині; бібліографічні видання; 63.3(4УКР-4ВОЛ)я1