Управління розвитком персоналу та технології самоменеджменту5 методичні вказівки до самостійної роботи - Черчик, Лариса Миколаївна (My University, 2022)
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів містять тематичний план дисципліни, питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, перелік питань на іспит, тести.Рекомендовано для підготовки магістрів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: Управління розвитком персоналу; технології самоменеджменту; 338.24(072)