Виробнича практика в закладах освіти та переддипломна практика - Гошовська, Дарія Тарасівна; Hoshovska, Dariia T. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Виробнича практика в закладах освіти та переддипломна практика: методичні рекомендації містять оснвоні положення про практику в закладах освіти, вимоги до знань та умінь студентів, а також систему індивідуальної та самостійної роботи. У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до практик та рекомендації щодо їх реалізації. Дана розробка адресована для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, вчителів різнотипних навчальних закладів.
Keywords: практика; заклади освіти; рекомендації; дослідження