Управління розвитком персоналу та технології самоменеджменту. методичні вказівки до проведення практичних занять - Черчик, Лариса Миколаївна (My University, 2022)
У методичних вказівках розглядаються методологічні аспекти та практичний інструментарій управління розвитком персоналу та самоменеджменту, які забезпечать отримання загальних та професійних компетенцій для управління персоналом та ефективної організації власної діяльності. Методичні вказівки до проведення практичних занять містять перелік питань для обговорення, завдання для роботи на занятті, методику їх виконання. Рекомендовано для підготовки магістрів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: Управління розвитком персоналу; технології самоменеджменту; 338.24(072)