Основи криміналістичної техніки - Гусак, Андрій Петрович (My University, 2023)
Навчально-методичні рекомендації до наукового компонента «Основи криміналістичної техніки» рекомендовані для здобувачів вищої освіти спеціальності «Право» освітнього ступеня «Бакалавр». Розглядаються основні аспекти криміналістичної техніки розслідування кримінальних правопорушень. Рекомендації структурують загальний зміст навчального компонента, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури.
Keywords: криміналістична техніка; криміналістика; 343.9(072)