Кримінальне право (Загальна частина): методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять - Саско, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять методичні вказівки для підготовки до семінарських занять: плани семінарських занять, перелік ключових термінів і понять необхідних для засвоєння матеріалу новітнього компонента, завдання для виконання, а також перелік рекомендованої літератури.
Рекомендовано здобувачам освіти ІІ курсу, спеціальності D 8 Право, освітньо-професійної програми “Право”, підготовки бакалавра
Keywords: система кримінального права; кримінально-правова норма; Види кримінальних правопорушень; 343.2(072)