Поняття та складові елементи стратегії і тактики запобігання злочинам в установах виконання покарань України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (СП "Юрінком Інтер", Київський регіональний центр Академії правових наук України, 2009)
Стаття присвячена огляду та класифікації організаційно-тактичних засад профілактики зазначених суспільно небезпечних явищ
Keywords: установи виконання покарань; запобігання злочинам; методи усунення зовнішніх умов злочинності