Якість послуг транспортно-експедиційних організацій як складова соціальної відповідальності бізнесу - Савченко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено якість послуг транспортно-експедиційних організацій як складова соціальної відповідальності бізнесу
Keywords: транспортно-експедиційні організації; соціальна відповідальність